Is Meeke gedekt?

Meeke is afgelopen weekend uit logeren geweest en gedekt. Het ging niet van een lijen-dakje en het is ook niet zeker of het gelukt is.

Half februari kunnen we bij de dierenarts kijken of ze inderdaad drachtig is.

2 gedachten aan “Is Meeke gedekt?”

 1. Goedemiddag,

  Wij hebben al jarenlang met heel veel plezier drentsche patrijshonden. Nu onze derde drent ruim 12 jaar is willen we uitzien naar een maatje en opvolger. We hebben altijd 2 honden tegelijk gehad maar toen we van onze Queeny (heidewachtel) voor haar 8ste jaar afscheid moesten nemen dachten we eerst dat Prego te oud was om een pup erbij te nemen maar met de jonge hond van uitwonende dochter Merel gaat het zo goed samen dat we aan een pup toe zijn. We moeten er niet aan denken dat Prego gaat hemelen voordat we een andere hond hebben.
  We zijn derhalve op zoek naar een pup die in huis is opgegroeid
  .
  We hebben veel ervaring met jachthonden en met de heidewachtel 2 keer een nestje gehad. We wonen aan de rand van de loonse en drunense duinen in een mooie boerderij met paard, kippen en onze drent Prego op een groot perceel. We vinden het leuk om met de hond actief bezig te zijn. We hebben altijd jachttrainingen en proeven gedaan en daar veel plezier aan beleefd. We hebben ook veel tijd om aan de pup te besteden. We begrijpen dat er in het voorjaar wellicht een nestje aan zit te komen? We realiseren ons ook dat het een hele rare tijd is maar we zijn ervan overtuigd dat we een pup een heel goed thuis kunnen geven. Het is een weloverwogen beslissing en zeker geen bevlieging. We zien uit naar jullie reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Ronald & Lianne Meijer
  Cromvoirt
  06 1251 7072

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X